Knalrood

Knalrood wordt Studio Be Bold

Studio Be Bold helpt jou met een vernieuwde huisstijl, zodat je weer trots bent op de uitstraling van je bedrijf.

wil jij weer trots zijn op je huisstijl?

Schrijf je nu in en ontvang gratis tips, artikelen en vlogs die jou hierbij helpen.

Hoe

kunnen wij je helpen?

Je bent een aantal jaar ondernemer en je vindt het heerlijk. Je bedrijf is de afgelopen tijd gegroeid in kennis, expertise en waarde. Maar als je heel eerlijk bent is er 1 ding waar je niet tevreden mee bent. Je huisstijl, de uitstraling van je bedrijf.

 

Toen je startte liet je een logo en huisstijl maken, of je ontwierp het zelf. Maar doordat je zo’n groei hebt doorgemaakt past je huisstijl niet meer bij het huidige niveau van je bedrijf. En dat voelt niet fijn.

 

En dat snappen wij heel goed. We hebben precies hetzelfde meegemaakt. En dat als grafisch ontwerpers met kunstacademie als achtergrond!

 

Nadat we onze huisstijl aanpasten, waren we weer trots op ons bedrijf en begon het opnieuw te stromen. Dat gunnen we jou ook en daarom werken we het liefst met enthousiaste ondernemers, die van kwaliteit en maatwerk houden, zodat ook jij weer trots bent op je huisstijl en uitstraalt waar je voor staat.

Haal meer uit je huisstijl

Weekvlog

Elke week een nieuwe video met tips en een kijkje achter de schermen bij Knalrood.

kijk nu

Huisstijl-scan

Wil jij de uitstraling van je bedrijf verbeteren, en vraag je je af wat voor jou de beste oplossing is, dan is de huisstijlscan iets voor jou

vraag aan

fantastische Huisstijl

Ben je toe aan een nieuwe of aangepaste huisstijl? We helpen je graag met een fantastische huisstijl, die weer helemaal aansluit bij jouw bedrijf.

Lees meer

HERKEN

JIJ DEZE situaties?

• Ik schaam me voor mijn visitekaartje

 

• Ik ben toe aan een nieuwe huisstijl, maar weet niet wat ik moet doen

 

• Mijn nieuwsbrief verstuur ik niet meer, de uitstraling past niet meer bij de inhoud

 

• Ik ben trots op mijn e-book, maar niemand download hem

 

• Ik vind mijn huisstijl echt heel mooi, maar hij is al 6 jaar oud

 

GELUKKIG HOEVEN DIT VOOR JOU GEEN PROBLEMEN TE ZIJN, WIJ geven JE graag een oplossing.
Lees meer

Over ons

Knalrood

Hoi, wij zijn Miranda en Eline van Knalrood. Ambitieuze vrouwelijke ondernemers helpen met een fantastische huisstijl, dat doen we het allerliefste. Veel onderneemsters vertellen dat hun bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid. Ze voelen dat hun huisstijl en logo niet meer bij ze past. Uit ervaring weten we dat een huisstijl die helemaal bij jou, je bedrijf en klanten past, jou super aantrekkelijk maakt. En je ook nog eens betere bedrijfsresultaten geeft. Hoe we dit te weten zijn gekomen vertellen we je graag: