Knalrood

Over ons

Ambitieuze vrouwelijke ondernemers helpen met een fantastische huisstijl, dat doen we het allerliefste. Veel onderneemsters vertellen dat hun bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid. Ze voelen dat hun huisstijl en logo niet meer bij ze past. Uit ervaring weten we dat een huisstijl die helemaal bij jou, je bedrijf en klanten past, jou super aantrekkelijk maakt. En je ook nog eens betere bedrijfsresultaten geeft. Hoe we dit te weten zijn gekomen vertellen we je graag:

enthousiasme en spierpijn

In 2007 studeerden wij (Eline en Miranda) allebei af aan de kunstacademie in Rotterdam. Drie dagen na ons afstuderen gingen we super enthousiast terug naar de academie. Niet om les te volgen, maar om onze eerste huisstijl met de hand te zeefdrukken. Visitekaartjes, briefpapier en een uitnodiging stonden na uren productie draaien in de rekken te drogen. We herinneren ons nog precies de geur van de inkt, de intensiteit van de kleuren, de structuur van het papier en de spierpijn de rest van de week.

Al snel kwamen de eerste opdrachten binnen

Voornamelijk uit onze kennissenkring. Later werden we benaderd door grotere opdrachtgevers. We werkten met heel veel plezier aan tijdschriften voor Sanoma, boeken voor Kosmos, maar ook aan projecten voor gemeente Rotterdam en werkten mee aan een productie voor Bloemenbureau Holland. We pakten alles aan, vonden het allemaal fantastisch om te doen.

Na 6 jaar veranderde iets

Zowel bij onszelf als in de maatschappij. We wilden meer verdieping en expert worden in ons vakgebied. We kozen ervoor om te werken voor ondernemers. Vrouwen vanaf 40, die al een aantal jaar een eigen bedrijf hadden en wisten wat ze wilde.

We deden alles aan om hen als klant te krijgen

Maar het lukte niet. Heel frustrerend was dat. Hoe dat kwam? Er bleek een gat tussen ons en onze ideale klant te zijn. Met onze mooie huisstijl waar we zo verliefd op waren, de uitstraling van ons bedrijf, trokken we niet de juiste klanten aan. Er was een mismatch.

We schaamden ons kapot

Wij, grafisch ontwerpers die zo’n fout maakten, dat kan toch niet? Daarna voelde het als een fantastische ontdekking. We pasten onze huisstijl aan en de een na de andere vrouwelijke onderneemster benaderde ons. En direct werd hierdoor duidelijk op welk gebied wij expert wilden worden. Namelijk huisstijlen.

Een huisstijl die 100% bij jou past, verbetert je resultaten

Met veel passie en aandacht zorgen we er nu voor dat de uitstraling weer helemaal past bij jouw bedrijf. En ontwerpen we voor jou een fantastische huisstijl op maat, die niet alleen mooi, maar ook authentiek is en voor 100% bij jou past. Zodat ook jij trots bent op je huisstijl en je hiermee de klanten aantrekt die je wilt.

Klinkt zo’n huisstijl interessant voor jou? Lees dan verder hoe een huisstijl voor jouw bedrijf kan werken.

wil jij weer trots zijn op je huisstijl?

Schrijf je nu in en ontvang gratis tips, artikelen en vlogs die jou hierbij helpen.